AMCKART Racing Team
Prima pagina Contact

Noutăți

  CALENDAR COMPETIȚIONAL

  Rezultate Superbike EuropenRidersCup/ROSBK 2009
  Rezultate Endurance EuropenRidersCup/ROSBK 2009
 
12.07.2009
Hungaroring ( 19-21 iunie)
La inceputul andurantei pista era aproape uscata dar mai existau portiuni umede ce le-au dat de cap participantilor, mai ales celor care au ales pneuri slick, astfel incat din 25 de echipe inscrise au ramas doar 13 finaliste. Din cauza vremii instabile au avut de suferit si pilotii echipei BGS Mario Plaza FireMotorSport. Atat Costin Oprea cat si Ionut Mistode au cazut dar din fericire transponderul a fost adus in timp record astfel incat cursa a fost continuata cu succes iar cei trei, Liviu Dumitrescu, Ionut Mistode si Costin Oprea au terminat pe locul 2 la general fiind prima echipa romaneasca din clasament. Incidente din cauza vremii au avut si pilotii celorlalte echipe romanesti, Octavian Negrea, coechipierul Amckart Racing Team a cazut in primele tururi iar Bogdan Popovici a adus 3 cazaturi consecutive pentru 33 Team. Chiar si cu aceste dificultati intampinate echipele romanesti au terminat cu rezultate foarte bune.


La SuperBike primii clasati sunt urmatorii: 1. Andrea Francescotti, 2. Liviu Dumitrescu, 3. Iulian Soros.
linie
19.05.2009
Ne-am intors din Grecia, de la Serres, dupa un weekend foarte frumos plin de adrenalina, distractie si temperaturi de peste 30 grade celsius.
Primele doua zile au fost dedicate antrenamentelor, sesiunilor de calificari si cursei de anduranta. Aceasta din urma a fost condusa si castigata de echipa Mario Plaza BGS FireMotorSport formata din Liviu Dumitrescu, Ionut Mistode si Costin Oprea. Locul 2 a fost ocupt de Daniel Vargolici, Octavian Negrea si Victor Nemes reprezentantii Amckart Racing Team iar a treia treapta din podium a gazduit echipa TEAM 33 formata din Bogdan Popovici, Zsigmond Zoltan si Dedea Adrian.
Mai multe pe www.sbk.ro
linie
14.05.2009
Website-ul AMCKART Racing Team s-a lansat!
linie
17.04.2009
Amckart Racing Team si MotoEvolution revin la Serres cu forte prospete in etapa a doua din Romanian Superbike .
Ce se poate invata ?

CURS DE Perfectionare si Pilotaj
linie
12.04.2009
O noua galerie foto
linie
Suomy Motor Team Top Gear Amckart Amckart
© 2009 AMCKART Racing Team. Toate drepturile rezervate.  |  www.amckart.ro  |  Made by Cactus Ideas